Welkom op de Academie voor Gemmotherapie

De Academie voor Gemmotherapie maakt deel uit van de School voor Westerse Natuurgeneeswijzen en richt zich specifiek op het delen van de kennis van de gemmotherapie.

Ben je therapeut, medisch of para medisch geschoold en wil je je kennis uitbreiden met gemmotherapie dan bied ik je graag tal van mogelijkheden van opleiding tot gemmotherapeut evenals opleidingsdagen als bijscholing. 

Wil je je naast gemmotherapie ook verdiepen in holistische geneeskunde neem dan ook eens een kijkje op https://www.academia-hildegardiensis.com/

unieke gelegenheden... beperkt aantal deelnemers. 

Categories

De boeken worden uitgegeven in eigen beheer. Desondanks dat wij werken met een kleine oplage proberen we de kostprijs van de boeken zo laag mogelijk te houden. Gezien de verzendkosten verschillen van land tot land vragen wij je bij bestelling van boeken (ook als je inschrijft voor opleidingen*) deze aan te duiden op je bestelling. Enkel dan kunnen wij het boek effectief versturen. (Belgie +/- €5.6 - Nederland +/- €9.6 en Frankrijk +/- €15.6...)

(*) als je enkel inschrijft voor een opleiding hoef je geen verzendkosten te betalen - als er opleidingsboeken bij de cursus horen dan zijn de verzendkosten inbegrepen. 

Gemmotherapie

Verwondering
de schoonheid van de natuur 
de schoonheid en de kracht wanneer knoppen in de lente tot uitbarsting komen
elk jaar opnieuw, diezelfde kracht
elk jaar opnieuw het frisse groen, hetzelfde blad
en toch ook niet
verwondering om de verandering
verwondering om wat knoppen, gemmotherapie kan betekenen voor onze gezondheid

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

stuur ons een berichtje en download je eerste nieuwsbrief hier