Nancy Popieul, °1966


Gemmotherapie, mijn levenswerk en troetelkind....

Meer dan 25 jaar geleden kwam ik in contact met gemmotherapie.  Het bleek voor mij een uitdaging, en levenswerk en zoveel meer te worden. Een passie die nog steeds groeit en mij boeit.

Ondertussen mocht ik vele wegen binnen de gemmotherapie bewandelen in België maar ook Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland,... Telkens mocht ik bij de meeste bekwame dokters, professors,... mij verder bekwamen in de gemmotherapie.

Deze kennis deel ik graag met jullie en hoop deze passie ook jullie leven en dat van de vele cliënten, patiënten mag beroeren.  

Een greep uit mijn achtergrond

Health Science, Master (UK-university) - herborist - aromatherapeut - fytotherapeut - bachbloemen - holistische geneeskunde Hildegard van Bingen - spagyrotherapie - algotherapie

specialisaties genetica en epigenetica - immunologie -...

auteur handboek voor gemmotherapie - kleine praktische gids gemmotherapie voor dieren - kleine praktische gids aromatherapie - Planten, levenskracht en DNA - Zeewieren, de toekomst - spagyriek - symfonie van leven

Ik stel graag mijn kennis ter beschikking als ondersteuning bij het gebruik van gemmotherapie. Ik ontvang echter dagelijks heel veel vragen. Individuele begeleiding via mail doe ik NIET! Bijstand als therapeut in ondersteuning van de gemmotherapie kan wel. Door de grote verscheidenheid aan vragen en de tijd die ik er vaak aan spendeer zie ik mij genoodzaakt om daar een kleine vergoeding voor te vragen. Na ontvangst van de betaling en onderstaand contactformulier mag je snel een antwoordje verwachten.