Masterclasses

Een aantal masterclasses blijven we online aanbieden.  Er is steeds een replay voorzien deze is geldig gedurende 7 dagen!. Je ontvangt de notitiepagina's 1 dag op voorhand.deze opleidingen gaan door in het Nederlands

Vanaf het najaar kunnen Masterclasses ook online on-demand gevolgd worden. Dit zijn opgenomen masterclasses online - je schrijft in en kan onmiddellijk starten. 

Tal van Masterclasses zijn ook op locatie in groep. De keuze is gemaakt om de thema's die perfect online te volgen zijn ook aan te bieden online soms live en soms on-demand. Unieke thema's die zich niet lenen tot een online opleiding zijn op locatie.  De keuze voor de  live masterclasses heeft ook te maken met het feit dat ik naast het delen van kennis ook het mekaar ont-moeten, vriendschap en ervaringen delen heel belangrijk vind. De keuze om deze thema's dan aan te bieden in de abdij van Maredret ten zuiden van Namen zorgt voor een uniek kader, rustig gelegen, lekker eten, samen zijn,... een meerwaarde is voor elke opleiding. Daarnaast organiseer ik een aantal zomerse thema's in mijn eigen tuin. (omgeving Hoei - op een boogscheut van waar de Belgische Ardennen beginnen - ideaal te combineren met een vakantie in de Ardennen) 

Heb je zelf een groep collega's en wil je graag een thema met jullie groep op maat dan kan dit ook door een bericht te sturen via het online formulier - ik neem dan graag contact met je op om verder af te spreken. deze à la carte thema's kunnen in de abdij maar ook op een locatie bij jou in de buurt. 

On demand webinar

In de beschrijving staat een link. door deze link te gebruiken kom je rechtstreeks op de pagina van het webinar. je kunt onmiddellijk kijken. Deze link blijft gedurende 7 dagen geldig (er zijn geen notitiepagina's voor deze webinar) 

Bij online-opleidingen is het mogelijk om tot 2 weken voor opleidingsdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk.